Marco Bailey @ Acid Wars Hard On

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze keer een extra stevige editie met grootheden uit de internationale acid wereld. Acid Wars is een bekende organisatie in de internationale housescene. Ze hosten op feesten als Nature One en Ruhr in Love. Vanavond zullen ze in samenwerking met de Effenaar dit poppodium weer omtoveren tot de acid tempel van Nederland. Maak je borst dus maar nat voor deze Acid Wars: Hard On!

Headliner vanavond is Marco Bailey. Deze Belg staat al jaren aan de top van de Europese technoscne en is daarnaast ook met grote regelmaat in Japan te vinden, waar hij op handen gedragen wordt. Vies van een potje stevige acid is Marco zeker niet. Dit is namelijk de stroming waar het voor hem allemaal mee begon. Vanavond combineert hij deze stevige acid met zijn eigen selectie aan fijne techno plaatjes wat een knallend resultaat oplevert.

Rob Acid zal vanavond een live set neerzetten. Deze Duitse dj/producer blijft zichzelf constant vernieuwen. Een live set van deze man is dan ook nooit hetzelfde. Van funky baslijntjes tot knetterende 303s, ze komen allemaal voorbij bij deze Duitse acid koning.

2Junxion is synoniem voor hard. Acid, techno, early rave, minimal en schranz, ze draaien hun hand er niet voor om. Tijdens hun energieke sets vliegen de acid klassiekers met veel Eq en live breaks je om je oren. Onlangs brachten deze beloften voor de toekomst platen uit op het Acid Tracks label. Verwacht vanavond van deze mannen een harde afsluitende beuk set.

Acid Wars resident Man at Arms zal de avond openen. Met zijn swingende funky acid mix waarin zeker zijn nieuwste label aanwinsten voorbij zullen komen, zal hij de zaal klaarstomen voor deze zomereditie van Acid Wars.

Acid Wars: Marco Bailey + Rob Acid (LIVE) + 2Junxion + Man at Arms
Za 17/06/06 | Effenaar, Eindhoven | Aanvang: 22.00 uur | Entree 11 |

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws