Holiday!

Partyscene Redactie | 14 juni 2006
headlines

Bijna niets is fijner dan een vakantiegevoel. Het kan je zomaar ineens overvallen als je door vakantie-albums bladert of wanneer je op een warme zomeravond tot laat buiten kunt zitten. Je krijgt weer zin in vakantie. Even helemaal niets moeten, alleen maar genieten!

OlazOp www.iederedagvakantiegevoel.nl kun je dat vakantiegevoel iedere dag hebben! 24/7 kun je naar de lekkerste vakantieliedjes luisteren en door jouw stem uit te brengen kun je meebepalen wat er wordt gedraaid! Elke week lees je de allerleukste vakantiespecials boordevol tips voor een non-stop vakantiegevoel. Vier vakantiego-ers vertellen wat er meegaat in hun koffer. En wil je weten welke vakantie het beste bij jou past? Doe dan één van de vakantietestjes. Mis ook niet de handige checklijstjes voor elke soort vakantie, van kamperen tot luxe hotel.

Bij een vakantiegevoel hoort een zomers tintje en het liefst wil je dat zo lang mogelijk behouden. Met Olaz Complete Everyday Sunshine is dat ook in mogelijk tijdens de depri herfstdagen en blazing winter. Deze verzorgende dagcrème  met een vleugje zelfbruiner geeft je gezicht een egale en subtiele zomerse gloed, zo’n twee tot drie tinten donkerder dan de natuurlijke tint van je huid. En nee, wees niet bang om erbij te lopen als een worteloranje wannabe beachbabe, geen strepen uit dit potje! Bovendien beschermt het je huid tegen de schadelijke invloeden van de zon, dankzij de UV-A en UV-B-bescherming met SPF 15, een factor die door dermatologen wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik. Wanneer je de crème elke dag smeert, heb je het hele jaar door een lekker tintje.

Nieuwsgierig geworden naar deze dagcrème met een vleugje zelfbruiner? Doe mee met de Complete Everyday Sunshine-quiz op www.iederedagvakantiegevoel.nl en je maakt kans op dit heerlijke product. Heb je alle antwoorden goed, dan maak je bovendien kans op een jaar lang gratis Olaz producten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws