Dance Valley dj contest

Partyscene Redactie | 13 juni 2006
headlines

udc logoDe dj-contest van Dance Valley nadert langzaam aan de ontknoping. Donderdag 15 juni vindt in Panama de eerste halve finale plaats.

Nog vijf weken te gaan een dan is het weer tijd voor Dance Valley, dat dit jaar opnieuw twee dagen lang plaats vindt. Speciaal voor deze editie heeft organisator UDC een dj contest uitgeschreven. Er zijn inmiddels al zeven voorrondes geweest in verschillende clubs door heel Nederland en nu de halve finale is aangebroken gaat het er om spannen.

Aanstaande donderdag zal zowel de laatste voorronde als de eerste halve finale van de Dance Valley DJ Contest plaatsvinden in de Panama in Amsterdam. Tijdens deze allerlaatste voorronde van de dj contest zullen acht artiesten strijden om een plaats in de tweede halve finale die aanstaande zondag zal plaatsvinden in de Escape. In de kleine zaal van de Panama zullen Kreed, Guy Sharp, Champaign, Charly, Jan Boom, Edward R, Alex & Kane en Micha Angelo strijden om de allerlaatste plaatsen in de halve finale. Deze laatste voorronde zal gejureerd worden door Claudia v/d Brink (CB Bookings), Danny D, Melvin Reese en Spider.

Naast deze laatste voorronde zal er ook een eerste halve finale plaatsvinden in de grote zaal van de Panama. Hier zullen acht deelnemers die zich tijdens eerdere voorrondes al hebben bewezen strijden om vier finaleplaatsen op Dance Valley Festival 2006. JR Dallas, Jordi Bouman, Gino Gisberto, Phonkstar, Mike West, Fox, Re-Jay en Miss Ginger zullen hun dj skills bewijzen voor de vier-koppige jury die bestaat uit DJ Jean, Marnix, Darren Kay en Jurgen, programmeur bij UDC en dus Dance Valley. Iedere dj zal net zoals op de eerdere voorrondes een half uur de tijd krijgen om te laten zien wat ze waard zijn. Uiteindelijk zullen er vier dj’s doorgaan naar de finale in de Talent-area op Dance Valley. Daar wordt door een jury, bestaande uit onder meer Robin ‘Jaydee’ Albers en All Star Fresh, de uiteindelijke winnaar van de contest bepaald. Die krijgt een contract bij CB Bookings en mag draaien op Dance Valley 2007 en heeft wellicht een glanzende carrière als dj voor de boeg. Het Dance Valley weekend vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 juli, natuurlijk op het vertrouwde recreatieterrein Spaarnwoude.

Kijk voor meer info op www.udc.nl en op www.dancevalley.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws