Indian Summer Festival

Partyscene Redactie | 12 juni 2006
headlines

Sinds 2001 wordt het Indian Summer Festival gehouden in Noord-Holland, in de buurt van Alkmaar. Eindelijk ook in dit deel van ons land een leuk festival.

Het Indian Summer Festival is ontstaan met de gedachte dat er in Noord-Holland eigenlijk vrijwel geen leuke en originele festivals gehouden werden op het gebied van muziek, cultuur, theater en kunst. Eigenlijk was er dus weinig te doen op dit gebied.

Indian Summer FestivalHet festival is begonnen met een aantal pop en rock bands. Pas sinds 2003 is er meer diepte aan het festival gegeven en wordt er ook meer gedaan met theater, kunst en cultuur. In dit jaar groeide het festival uit tot een uniek festival van de provincie.

In 2004 kregen ze er bovendien een extra podium bij, waar voornamelijk wereld muziek werd gespeeld en vanaf 2005 is het wereldmuziekpodium veranderd in het huidige podium, het Supernatural podium, met soul, funk, jazz en latin. Vooral de combi van deze muziekstijlen en de bijzondere locatie met de sfeer hier super goed.

Dit jaar wordt het festival gehouden op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni en er zullen weer heel wat super bands spelen. Vrijdag zullen heel wat bekende namen aanwezig zijn, onder andere Racoon, Opgezwolle, Ricky Rivaro, Coolpolitics en niemand minder dan Anouk!

Zaterdag kun je genieten van De Dijk, Tim Deluxe, Svendex en Porn Brothers.

Bekende namen op dit super leuke en gezellige festival. Wil je meer info? Kijk dan op www.indiansummerfestival.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws