Xxlerator Xxtra Hard

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met een nieuwe geweldige editie op zaterdag 1 juli, waarop een flinke rij aan hardstyle helden: Korsakoff, Pavo, Bad Boyz, Max B Grant, Duro en natuurlijk de vaste MC Mighty Mike. Waarbij het motto van de avond is: Is dit hard? Nee, dit kan nog een tandje harder!

Even het rijtje doornemen. Eerst maar eens Korsakoff. Een prachtige verschijning achter de deck (en laten we eerlijk zijn, hoe vaak gebeurt dat achter de hardstyle draaitafels?) maar vl belangrijker: een klasse DJ. Ze bestaan nog altijd: de zuurpruimen die vanaf de zijlijn commentaar leveren: 'Korsakoff is alleen populair omdat ze vrouw is en er lekker uitziet!' Haar wapenfeiten liegen er echter niet om. Haar agenda staat overvol, en ze is verantwoordelijk voor de een deel van de revival van happy hardcore. Conclusie: Korsakoff doet goed mee aan de top en is helemaal op haar plek op deze editie van XXlerator in The Matrixx.

Pavo is een van de graag geziene DJ's bij The Matrixx. Als er iemand allround is met zijn platenkeuze binnen de harde stijlen, is het Pavo wel. Hij draait net zo makkelijk hardstyle als jump of hardcore of techno. Hij schijnt (echt waar) je alle 12.000 catalogusnummers van even zoveel platen te kunnen noemen. Het zit allemaal in zijn hoofd. Pavo mag gerust beschouwd worden als een van de eerste hardstyle DJ's van Nederland en in deze stroming heeft hij de absolute wereldtop bereikt. Waarom dan wel: dat laat hij op deze editie van XXlerator nog eens horen.

De Zwitser Max B Grant is geboren in Itali maar hij leeft al zijn hele leven in het land van de koekoeksklokken. Hij geldt als de populairste Zwitserse DJ met optredens over de hele wereld en bijna elke maand wel een nieuwe release. Max B Grant heeft de vaart er goed in zitten. Zijn producties komen uit op tal van labels. Zijn grootste hit in Nederland is de klassieker 'No Good' Remix van The Prodigy. In The Matrixx laat hij zien waarom hij zon grote Nederlandse aanhang heeft. Deze man rocks.

DJ Duro is een van de twee broers die naam hebben gemaakt met de producties en live-act Showtek. Naast hun gezamenlijke projecten brengt Duro echter ook platen uit op het Scantraxx label van The Prophet met wie hij ook regelmatig in de studio zit, zoals hij ook veel contact heeft met Zany met wie hij ook twee releases deed. Toch tekende hij solo voor zijn grootste hit tot dusver te weten 'Cocaine Motherfucker'. Duro is hard op weg n van de grootste hardstyle DJs van Nederland te worden. En voorafgaand aan Sensation Black,. komt hij eerst nog even The Matrixx op zijn kop zetten.

Bad Boyz (aka Mars) gaat op deze XXlerator laten horen wat bedoeld wordt met het mixen van stijlen, zoals het zo graag wordt gezegd (en gedaan). Fladderen van techno naar oldschool en jump, het kan allemaal, waarbij die laatste muziekstijl duidelijk de voorkeur heeft.

Xxlerator laat op zaterdag 1 juli dus weer een horde hardstyle DJs van formaat op het publiek los, en het is aan de bezoekers om er volop voor te gaan. Het is al vaker gezegd, maar daarom niet minder waar: XXlerator is de beste hardstyle clubnacht van Nederland, en het mooie is: jij bent meer dan welkom.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws