Iced Coffee

Partyscene Redactie | 8 juni 2006
headlines

Wanneer de zon volop schijnt heeft niemand echt meer zin in warme dranken. Toch hebben velen van ons een zware cafeïne/koffie verslaving.

Deze zomer kun je ook lekker koffie drinken in de hitte, en wel Ice Coffee. Wat is nou lekkerder dan een ijskoude, mierzoete, verfrissende kop koffie op een warme en vermoeide zomerse dag?

cafe frescoDouwe Egberts en Campina komen deze zomer een nieuwe Café Fresco, perfect geschikt om onderweg te drinken, in de auto, trein of tram, maar ook op het werk, thuis of lekker op het strand. Zolang hij maar ijskoud is.

Het werd ook wel tijd dat de Ice Coffees aanzouden slaan. In Japan zijn deze zogenaamde “refreshing coffee experience”-dranken populairder dan cola. En in Amerika wordt je doodgegooid met Ice Coffe, aangezien er op iedere straathoek een Starbucks is.

Nu zijn we in Nederland blijkbaar nog niet geciviliseerd genoeg om een Starbucks te hebben (What is up with THAT?). Al lange tijd vraag ik me af, wanneer komt de Starbucks nou naar Nederland? Helaas moeten we daar nog even op wachten, maar, “Thank You” Douwe Egberts en Campina voor deze verrukkelijke oplossing voor het ontbreken van de ijskoffie.

Met deze nieuwe koffie willen Douwe Egberts en Campina een nieuwe dimensie geven aan het koffie drinken. De Café Fresco zal er in twee smaken komen Cappuccino en Macciato.

We moeten inderdaad maar eens mee met de tijd in dit kikkerlandje. De tijden van een sloot koffie of een bakkie pleur mogen nu wel eens over zijn. Het tijdperk van de Iced Coffee, Café Fresco en IJskoffie is aangebroken.

Kijk voor meer info over Café Fresco op www.caferfresco.info .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws