Spotgoedkoop

Partyscene Redactie | 7 juni 2006
headlines

In de maand juni en zelfs nog begin juli, kun je dit jaar spotgoedkoop op vakantie. Luxe vakanties gaan tegen dump prijzen weg.

VakantieHelaas laat het zomerweer in Nederland nog even op zich wachten, hoewel de verwachtingen er eindelijk weer beter uitzien dan 14 graden, is het nog niet echt de zomer waar we op hebben gehoopt. Dus wat is beter dan op zo een moment het land te verlaten en te kiezen voor een wat warmere en luxere strandlocatie. Het WK is in aantocht en dat brengt voor de vakantieliefhebber een heel groot voordeel mee.

Ben je geen voetbal-fan of vind je het geen probleem om voetbal te kijken in je luxe 5-sterren hotelkamer, dan is dit je kans om goedkoop op vakantie te gaan. Door het WK in de maand juni, zijn er zo weinig vakanties geboekt, dat alle vakanties voor spotprijsjes weggaan.

Zo kun je halverwege juni bijvoorbeeld voor 150 euro per persoon op Kreta een 4 sterren appartement huren voor 8 dagen, inclusief vliegreis. Dat is natuurlijk geen geld!

Weer een voordeel van het WK, ook al houdt je niet van voetbal, heb je er toch nog baat bij.

Heb je al vakantie kriebels? Kijk dan gewoon even op www.sunweb.nl of www.arke.nl en zie wat voor aanbiedingen er allemaal zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws