Strandtent van de Week: Club Zand

Partyscene Redactie | 6 juni 2006
headlines

Club Zand is een trendy beachclub aan het strand van Castricum aan Zee. De sfeer is hier gezellig en het is de perfecte plek voor een lekkere relaxte stranddag.

Club Zand is een erg populaire strandtent op het strand van Castricum. De sfeer is hier uitermate relax en je kunt hier dus optimaal een dagje helemaal ontspannen en tot jezelf komen.

club zandBehalve dat de sfeer hier lekker relax is, is met name de menukaart erg aantrekkelijk. Club Zand heeft een uitgebreide menukaart, gericht op de Mexicaanse keuken. Je kunt hier bijvoorbeeld heerlijke Nachos con Todos, Burritos met kip of gehakt of lekkere tapas eten. Maar ook tijdens de lunch kun je hier terecht voor lekkere luxe broodjes of een gezonde maaltijd salade. Er al je hier dus niets tekort komen qua eten.

Verder kun je hier ook lekker genieten op het terras, of met minder lekker weer in de serre, met een lekker glaasje rosé of sangria. En wil je echt helemaal tot rust komen dan kun je genieten in de relaxte loungehoek.

Behalve eten, chillen en genieten kun je bij Club Zand ook heel goed feesten! Geef zelf een feest of kom naar een van de zomerse feesten die bij Club Zand worden gehouden.

Wil je weten wanneer er feesten worden gehouden? Kijk dan in onze HIER in onze agenda of voor voor meer info op www.clubzand.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws