VOLTT open air aan het IJ (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

VOLTT loves summer, dont we all love summer. Met deze uitspraak gaan we met VOLTT de zomer in en organiseren we op zondag 27 augustus een intiem, kleinschalig, overzichtelijk maar vooral knallend open air event om de zomer stijlvol uit te luiden.

Als locatie hebben we de oude Amsterdamse NDSM scheepswerf aan het IJ gevonden. Met het monumentale en het industrile karakter van deze voormalige scheepswerf, het uitzicht over het water en de skyline van Amsterdam kan je op een grote stage de hele dag genieten van een keur aan internationale DJs en een overdaad aan gezelligheid.

Qua line up hebben we met VOLTT alles uit de kast getrokken en een goed uitgebalanceerde line-up samengesteld voor een mooie zomerdag. We beginnen met diepe elektronische beats en bouwen zo de hele dag op om zo de avond knallend af te sluiten. Het hele spectrum van de hedendaagse sound zal aan bod komen.

Van de elektronische beats van de Canadese Jeff Milligan naar de abstract geluiden van Troy Pierce en van de funkende beats van Marco Carola naar de gefreakte techno van Berghain en Cocoon resident Andre Galluzzi. Alle artiesten zullen mooi op elkaar aansluiten qua sound. Ook stellen de mannen van Der Dritte Raum hun apparatuur voor het eerst in jaren weer op in Amsterdam. Velen kennen Der Dritte Raum van klassiekers als Hale Bopp en Trommelmaschine, maar de heren hebben zeker niet stilgezeten. Hun onlangs verschenen album Der Kleine Korg Und Das Echo is wederom van hoge kwaliteit en hun unieke sound gaat moeiteloos met de tijd mee en is wat ons betreft ideaal om in de buitenlucht op te feesten. Daarnaast zal de Chileense Dandy Jack een live optreden verzorgen. Dandy Jack behoort samen met Luciano en Villalobos tot de absolute smaakmakers van de zogenaamde Chileense sound waarin de Zuid Amerikaanse ritmes en percussie de boventoon voeren. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en uiterst dansbare beats zal hij iedereen meeslepen in het ultieme zomergevoel! Kortom, alle artiesten samen vormen zo een mooie uitgebalanceerde en gevarieerde line up met een ideale spanningsboog.



De volledige line up:

Live on stage:
Dandy Jack (Perlon, Santiago)
Der Dritte Raum (Resopal, Frankfurt)

DJs :
Andre Galluzzi (Cocoon, Berghain,Berlin)
Jeff Milligan (Revolver,Background, Toronto)
Marco Carola (Domino, Zenit, Napels)
Troy Pierce (M-nus, Underline, Berlin)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)

Verder weten we allemaal dat een Nederlandse zomer geen garantie tot mooi weer is. Hiervoor hebben we dan ook een ideale oplossing; bij slecht weer kunnen we het hele event naar de grote scheepshal op het NDSM terrein verplaatsen en zetten we de enorme schuifdeuren open zodat iedereen droog onder het dak kan staan. Zo is er in ieder geval een 100% droog-garantie!

Kaarten voor dit open air event zullen slechts 17,50 gaan kosten en zijn verkrijgbaar bij de onderstaande voorverkoopadressen. Verder willen we jullie erop attenderen dat er maar rond de 3000 kaarten beschikbaar zijn, wees er dus op tijd bij! De kaartverkoop gaat op donderdag 15 juni van start.

Hieronder nog eenmaal alle details:

VOLTT loves summer
Sunday 27-08-2006

Live on stage:
Dandy Jack (Perlon, Santiago)
Der Dritte Raum (Resopal, Frankfurt)

DJs
Andre Galluzzi (Cocoon, Berghain,Berlin)
Jeff Milligan (Revolver,Background, Toronto)
Marco Carola (Domino, Zenit, Napels)
Troy Pierce (M-nus, Underline, Berlin)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)

NDSM-shipyard, Neveritaweg, Amsterdam
Starts 11.00 - 23.00
Presale 17,50 Only 3000 tickets so be early!

Presale at:
Amsterdam: Outland Records, Killa Cutz, Concerto, Midtown, Rushhour
Den Haag: Confused
Haarlem: Trancentral
Utrecht: Plato
Eindhoven: Rare Records
Rotterdam: Triple Vision & Ticketbox

www.voltt.com www.ndsm.nl www.bartskils.com www.ticketbox.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws