Vinylized

Partyscene Redactie | 1 juni 2006
headlines

vinylizedVorig jaar werd Vinylized voor het eerst opgezet door Stichting Grap. Winnaar was Voidd, die de track Better Girl zag verschijnen op het label Middle Of The Road van Doan Diablo en Roy Avni van Electronation. Bovendien maakte Don er ook nog een remix van, die ook op de 12” Inch kwam te staan. En nu is de competitie dus opnieuw geopend. Talentvolle producers kunnen weer hun tracks insturen.

Producers die mee willen doen met Vinylized kunnen zich tot 1 augustus inschrijven op de site van Vinylized. Daar is een inschrijfformulier te downloaden. Voor die datum moet je ook een demo ingestuurd hebben, samen met een biografie en een goede foto. Een vakjury zal de inzendingen beluisteren en uiteindelijk vijf finalisten kiezen die door mogen. De tracks van de finalisten worden vervolgens op de site van Vinylized gezet, waar ook het publiek zijn stem kan uitbrengen. De publieksstem en de beoordeling van de vakjury leiden tot de winnaar van Vinylized 2006.

En natuurlijk valt er ook wat te winnen. Van de winnende track worden 500 12” Inches geperst en de winnaar krijgt een presentatie en een promotieronde op het Amsterdam Dance Event, in oktober. Vijftien deelnemers, onder wie natuurlijk de vijf finalisten, krijgen van het SAE (School of Audio Engineering) een professionele workshop van een dagdeel. De vijf finalisten mogen in de SAE studio’s ook nog eens hun track perfectioneren.

Ga naar www.vinylized.net voor meer informatie en om je in te schrijven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws