Andr Galluzzi op 3 juni tijdens ...is the new...

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Duitse techno-held en resident van de fameuze Berghain/Panoramabar in Berlijn komt na zijn set op het Arnhemse Free Your Mind festival rechtstreeks naar Amsterdam om daar het feest voort te zetten
De reputatie van de in 73 geboren Frankfurter is berucht. Hij staat namelijk bekend om zijn urenlange sets in bijvoorbeeld Berghain die niet zelden op zaterdagnacht beginnen en pas zondagmiddag laat eindigen.
Andr is pas 14 jaar als hij plotseling wordt ingezet om te draaien in het nachtcaf waar hij achter de bar werkt. Hij krijgt de smaak te pakken en al snel heeft hij regelmatig boekingen in onder andere de Bunker in Berlijn. Zijn grote doorbraak komt in 95 wanneer hij in contact komt met Paul Brtschitsch. Samen vormen ze het gouden duo TAKSI waarmee ze laten horen hoe de perfecte combinatie tussen techniek en ervaring klinkt.

Een eerste release laat niet lang op zich wachten en deze wordt meteen opgepikt door Sven Vth. Ze treden op tijdens the Love Parade in 1996 waardoor Brtschitsch en Galluzzi uitgroeien tot een bekend duo.
Andr verhuist vervolgens naar Berlijn waar hij resident wordt in de legendarische en inmiddels gesloten club Tresor. Vele buitenlandse boekingen volgen, mede door de TAKSI-release Schneesturm, die gedraaid wordt door alle prominente techno-helden als Richie Hawtin, Dave Clarke en natuurlijk Sven Vth. Inmiddels is de diepe house-en technosound van Galluzzi met zijn minimal en trippy geluiden wereldwijd meer dan bekend.

Na een korte onderbreking vanwege het 2-jarig bestaan van 11, staan Richard Parker en Radar te trappelen om weer achter de decks van 11 te staan. Radar is net terug uit Milaan waar hij een audiovisuele show neerzette met de bekende filmmaker en vj Peter Greenaway, terwijl Richard Parker naast zijn regelmatige dj-sets meer en meer tijd doorbrengt in de studio om zijn eerste release af te ronden. Na de zomer zullen ze de decks delen met een aantal prominente gast-djs en live-acts, waarover spoedig meer info volgt.



Zaterdag_3 juni
is the new
DJs Andr Galluzzi (Berghain/Panoramabar, Berlin), Richard Parker & Radar VJs News | Entre 10 euro | 11_ben_je_zelf pashouders 8 euro

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws