Dude!

Partyscene Redactie | 1 juni 2006
headlines

Beachsporten is helemaal hip. Steeds meer mensen wagen zich op de surfplank, het bodyboard of proberen te kite-surfen.

Was surfen een paar jaar geleden nog alleen maar voor Californische “Surf-Dudes”, tegenwoordig staan alle soorten mensen op de plank. Van zakenmannen, tot sportieve meisjes. Hiermee reizen ook de surfevents uit de grond. Zo heb je de O’Neill Surf Rumble en bijvoorbeeld dSurfere Kajak Beach Day.

Ook steeds meer meisjes gaan de zee op met een plank. Daarom komen er ook meer Girls Events bij. Mannen en vrouwen hebben toch een andere manier van sporten en ook qua kracht op een totaal ander level zitten. Bovendien wat is nou gezelliger dan met een dagje het waterop met de meiden?

Voor veel beginners is er wel een beetje een drempel om dat water in te stappen met je plank en er de hele dag af te vallen. Niet getreurd, je kunt als beginner ook gewoon het water in, neem gewoon een lesje (of twee). Zo kun je bij Surf Experience lessen nemen. Bij Experience hebben ze een uniek concept samengesteld waarin je ECHT leert surfen, sportieve en ontspannen activiteiten kunt doen en vooral heel veel plezier kunt maken. Je kunt hier terecht met zowel een bedrijfsuitje als met een gezellige familiedag.

Zelfs surf-camps zijn tegenwoordig volop mogelijk, gezellig met allemaal mensen van jou leeftijd die ook willen leren boarden.

Wil je het liever Low-Key houden? Dan kun je ook een dagje verschillende beachsporten regelen, zoals surfen, kiten of strandbuggy-en!

Kijk voor meer informatie op www.dutchsurfexperience.nl of www.kitesurf-events.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws