Earth goes Aussie + Health

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In het sfeervolle caf de eerste teaser van het ultra-niet-te-ongezond-leven concept the Healthclub.

Earth Health trainingsbroeken? Wat heeft dit met elkaar te maken? In eerste instantie weinig. Als het affiche van deze earth editie onder de loep genomen wordt zijn er toch enkele aanknopingspunten te vinden

In area 1 staat een dj luisterend naar de naam Kasey Taylor. In 2004 stond hij ook al op een earth-flyer, toen als hoofdgast op het rockende 5-jarig bestaan van earth. Met een magnifieke afsluitende set wist hij de Melkweg destijds in extase te brengen met zijn inter-Australische benadering van dansmuziek.

Neerlands hoop in bange dagen ONNO vergezeld de Australische rudeboy.
ONNO verkeert momenteel in topvorm, zijn je taime staat op de nieuwe compilatie van Hernan Cattaneo en komt binnenkort ook op het album van Tom Novy te staan. Of ONNO zijn sleazy beats in Cavello of Aussie ten gehore brengt, valt nog te bezien... Opper-bio-hoofd Per is ook van de partij voor een gezonde dosis dansvibes.

In het Melkweg caf de introductie van the Healthclub, een nieuw concept door The Funky Bastard en de 16 Bit Lolitas. Gezond leven, beweging en bio staan voorop. Earth in beweging kapitein The Funky Bastard zal absolute bio-klappers als aerobic & fitness van Ron Brandsteder ten gehore brengen onder begeleiding van kersen op de bio-taart Cherry on top.

Sportkleding is deze editie toegestaan en zal beloond worden in het caf. Proost!

Earth stands for forward thinking music!


Earth
Melkweg Amsterdam, friday 9/06/06

Area 1 Djs: Kasey Taylor (Vapour, AUS), ONNO, Per

Area 2 The Healthclub featuring The Funky Bastard

+ MC P-Pholl
+ Cherry on top

22.30 5.00 / 15,- / excl. membership

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws