Pinkster-PUTSCH

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op de pinkster-nacht organiseren herr arter en eva maria voor de tweede keer Putsch in de Pickup-club op het NDSM-terrein in Amsterdam noord. Het bijzondere van deze locatie is dat het mogelijk is om lang door te gaan en dat het geluid er optimaal is doordat er geen vervelende limiters gebruikt worden.

Als het weer het toelaat zal er ook een terras zijn waar onder het genot van een cocktail gechilled kan worden onder de sterren en men kan genieten van de zonsopgang. Hopelijk zal deze, uit de duitse clubscene afkomstige traditie, nederland niet ontzegt worden.

Deze editie van Putsch zal het party-vuur aanwakkeren, met een verkoelende Duitse minimal bries. De Duitse minimal-techno held Mathias Kaden, zal van deze avond een heel speciale pinkster-editie maken. Kaden is een bekende dj/producer die groot is geworden door zijn funky stijl en de platen die hij door de jaren heen heeft uitgebracht bij het beroemde label Freude am Tanzen. De harten van de Duitsers heeft hij allang veroverd, dus nu is het tijd voor wat Nederlandse liefde.

Nog meer Duitse wind komt vanuit Frankfurt aangewaaid. De gracieuze Vera weet vanuit haar woonplaats Frankfurt al snel de liefde van de Duitse clubbers te winnen als een resident van de legendarische club: Robert-Johnson. Met haar trippende minimal house een salueert ze Chigago, en met een snufje techno erbij is dit de perfecte sound voor een heerlijke pinksterset.

Naast dit Duitse geweld zullen er ook Nederlandse DJs zijn die je haren laten wapperen.... De onmiskenbare Herr Arter heeft een sound die iedereen omver weet te blazen. Een jackin crossover tussen Duitse minimal en Engelse house zal een oosten- en westenwind opnieuw tegelijkertijd uit de boxen van PUTSCH doen knallen.

Net als Arter was de zuidelijke wind van Eva Maria al vaker voelbaar op het NDSM-terrein. Ook ditmaal zal ze eenieder verrassen met haar spicy doch uitermate sexy sound.

Geen goed feest zonder smakelijk apperitief, dus kom de minimal-electro cocktail van Martine proeven, deze zal samen met haar bercoolische verschijning de avond met een zomers briesje laten beginnen.

Laten we hopen dat het weer mee zit en het terras geopend kan worden, want de line up is zeker zo interesant dat velen op 4 juni naar de PickUpClub op het NDSM-terrein zullen komen. En ook de vorige feesten op de NDSM waren een groot succes.



Pinkster-PUTSCH
Datum: Sunday 4th of June
Tijd: 22.00 07.00
Locatie: ITW-Pickup club
Adres: End of Neveritaweg Amsterdam
Kaartjes: voorverkoop: 10 Euro (Killacutz & rushhour) 15 Euro aan de deur

For more info check www.putsch.nl, www.pickupclub.nl, www.herrarter.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws