City Sounds Berlin

Partyscene Redactie | 30 mei 2006
headlines

johannes heilCity Sounds opent de deuren voor Berlijn en laat een stroom aan rauwe techno en electro naar binnen waaien. Stuwende beats en ronkende sounds zullen je deel zijn in 013 in Tilburg, waarbij de organisatie de oude tijden van de eerste Love Parade zal doen herleven. Geniet van muziek onder het genot van een typische Duitse hap, bier of natuurlijk Bratwurst. De zalen gaan om 23.00 uur open.

De spits wordt afgebeten door electrorocker Seutek. Hoofdgast in de grote zaal is de Duitse dj en producer Johannes Heil, die de wereld onlangs weer wakker schudde met zijn nieuwe album Freaks R Us. Speciaal voor de tour die de Duitser met zijn nieuwe album gaat doen heeft hij een nieuwe live-set samengesteld. Daarnaast is er een dj-set van Rejected, waarbij Joris Voorn en Edwin Oosterwal back2back draaien en ook Joachim laat horen welke invloed Berlijn op hem heeft gehad. De Bat Cave wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot de legendarische Berlijnse technoclub Tresor, die helaas ter ziele is, maar waarvan de geest onverminderd voort leeft. Speciaal voor City Sounds Berlin komt het officiële Tresor Headquarters DJ Team naar Tilburg. Het feest duur tot 04.00 uur en kaarten kosten 10 euro. Het is niet bekend of je ook in oude Duitse marken kunt betalen.

Partyscene mag 2 exclusieve City Sounds Berlin pakketten weggeven. Daarin zitten 2 kaarten voor het feest, een meet ´n greet met de artiesten en een cd. Winnen doe je hier.   

Check hier nog het interview dat Partyscene onlangs met Johannes Heil had.

Meer informatie vind je op www.citysounds.nl en op www.soundarchitecture.nl.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws