Strandtent van de Week: Los Tios

Partyscene Redactie | 30 mei 2006
headlines

Wie van zon, zee, strand en rust houdt, kiest voor Los Tios. We hebben er niet altijd zin in, om te kijken en vooral niet om bekeken te worden. Dan is Los Tios een uitkomst.

Los Tios is het één na laatste strandpaviljoen aan de chique zuid boulevard in Noordwijk aan Zee. Het paviljoen staat helemaal vrij van alle andere strandpaviljoenen, waardoor het er heerlijk rustig is. Het strand van Noordwijk is al vrij rustig, maar bij Los Tios doen ze er nog een schepje bovenop en hier kun je daarom ook perfect tot rust komen.

Het paviljoen is gezellig ingericht met veel bamboe, waardoor je, je helemaal in de tropen waant. Ook de lekkere muziek doet er niet aan onder, gezellige salsa en merengue die je meenemen naar het warme Caribische gebied.

Los TiosBij Los Tios, kun je zowel overdag als in de avond een prima tijd hebben. Wat dacht je van lekkere borrelen aan de buitenbar, lunchen en dineren op één van de gezellige terrassen. De menukaart van Los Tios is zeer uitgebreid en heeft voor ieder wat wils, van sashimi tot Cesar Salad, romige kreeftsoep, of gewoon een lekkere portie saté. En mocht het weer, weer eens niet meewerken, dan is er meer dan genoeg plek in de serre.

Een leuke strandtent, voor iedereen die een rustig dagje aan het strand wil beleven. Kijk voor meer info en de routebeschrijving opwww.lostios.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws