Dance Valley Festival 2006 flyer

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Begonnen als een gevouwen A5 je is de flyer door de jaren heen het belangrijkste promotiemiddel van dance events geweest. Maar sinds de komst van snelle computers en evenzo rappe verbindingen heeft het internet een minstens zo belangrijke rol gekregen bij de promotie van Dance evenementen. De flyer van Dance Valley Festival 2006, The Weekender voegt de twee werelden samen. Met trots presenteert UDC de digitale flyer op disc. De kleurrijke vormgeving is oogverblindend en afgestemd op het thema van Dance Valley; astrologie en de sterrenbeelden. De kijker wordt verrast met vele unieke beelden en door de vele interactieve opties die het schijfje biedt.

Uiteraard bevat de cd-rom alle denkbare informatie over Dance Valley The Weekender, zoals alle ins- en out voor de kampeerders en het vervoer van en naar het festival. Elke area wordt speciaal gentroduceerd door MC Marxman en ondersteund door videobeelden, en van de ongeveer 200 optredende artiesten is een korte en puntige biografie te lezen. Onder de button extra is een kwartier durende overzichtsvideo te vinden van Dance Valley 1995 t/m 2005, bestaande uit nooit eerder vertoonde priv-opnamen. Onder dezelfde button kunnen unieke wallpapers en Winamp skins gedownload worden. Verder kan de bezitter van de flyer disc een eigen password genereren die toegang biedt tot een speciale prijsvraag op de Dance Valley site, waarmee een aantal weekendtickets gewonnen kan worden. En tot slot kan men door de geschiedenis van het festival bladeren en een uitgebreid fotoboek te bekijken.

De cd-rom verschijnt in een grote oplage van 350.000 exemplaren en is vanaf heden verkrijgbaar.




Voor meer informatie: www.udc.nl & www.dancevalley.com

PRESALE INFORMATION Price: 62,50 euro / Weekend tickets 85,- euro
NETHERLANDS: Tickets available at Ticketbox and all the usual presale addresses www.ticketbox.nl
GERMANY: All CTS outlets / www.eventim.de
UNITED KINGDOM & THE REST OF THE WORLD: www.ticketbank.co.uk / Phone +44 1702345050 / [email]info@ticketbank.co.uk[/email] / www.radicalescapes.info

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws