Nieuw Internet TV Muziekstation

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ze geven je een kijkje in de keuken van clubs, houden je op de hoogte van de releases uit het elektronische genre, vergelijken op objectieve, soms komische, wijze hard- en software voor DJs, VJs en producers en zetten de nieuwste talenten uit de scene in de spotlight middels een talentscout.

Daarnaast brengt Poptical Music interviews met de bekendste DJs, vertellen ze waar de partys & festivals zijn - doen daar verslag van - en komen ze met reportages die dieper ingaan op de Dance cultuur en de muziek.De eerste aflevering bestaat uit een bezoek aan the most high tech club of Holland Outland in Rotterdam gedurende een avond die door Integrate Events wordt georganiseerd. Tevens laten ze zien waar je kan crashen als je voor een weekend stappen naar Rotterdam gaat. Stephan de Wit, een blinde DJ, doet een hoofdtelefoon test. En ze bewegen de creatieve kijkers om deel te nemen aan de Produceer en VJ competitie.

Poptical Music zendt de Internet TV Show uit vanaf www.poptical.nl. De shows zijn on demand opvraagbaar dus jij bepaalt zelf wanneer het je het best uitkomt om de show te bekijken. Elke maand zal er een nieuwe aflevering aan de Website worden toegevoegd. Je hebt wel een breedband verbinding nodig om de show te kunnen bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws