Southend House by Lucien Foort (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We kunnen u met blijdschap vertellen dat ze kerngezond is, veel lacht en gestaag groeit. Ze straalt als nooit tevoren. De winterbaby is inmiddels klaar om in juni weer een kijkje te nemen. Voor deze editie heeft ze een nieuw speelkameraadje en graag stelt ze hem aan u voor!

Dunca de la Funk. Komt met zijn sophisticated blasting beats aan de Maas een ultieme warm-up club neerzetten. Opgegroeid in de States. Benvloed door R&B en Hip-Hop ontwikkelde hij daar zijn scratching skills. Meneer keerde terug naar ons kikkerlandje en verruilde zijn oude stijl voor House/Dance/Electronic beats. Hij flirtte wat met Techno en Trance, maar de laatste 3 4 jaar heeft hij zijn eigen sound ontwikkeld. Met Upbeat Sexy House zal hij Lucin verwelkomen en jullie spieren proberen los te maken.

Net terug van zijn Heineken BPM tour in Curaao, zal Lucin daarna zelf zijn groovy plaatjes ten gehore brengen en de Southender verleiden tot diep in de nacht. Graag vertellen wij u dat Lucin het goed maakt. Verschillende zijstappen makend. Van Radio 3FM waar hij bij BNN het programma LOS! presenteert tot o.a. het opwarmen bij de Subliminal Party van Morillo in de Panama. Maar zonder hem geen Southend, dus maakt hij maar liefst vier uur vrij voor zijn eigen vlees en bloed.

Ook dit keer zullen beide heren worden ondersteund door een vocale kracht. MC Gee zal uw aandacht niet doen verslappen en op de juiste momenten zijn stem laten horen. Ooit rondgekeken bij het professioneel voetbal maar toch niet compleet verleid. Op twintigjarige leeftijd in Tenerife genspireerd geraakt door de massive UK House en Garage Scene, nu terug in Nederland waar hij graag met zijn woorden de Southender naar een hoogtepunt zal stuwen.

Concluderend zeggen wij: Southender, wees gerust op tijd. Geniet van intimiteit en gezelligheid. Zet uw voeten op de vloer en draai in het rond, met de oorschelpen open. Zo heeft u aan het eind van de nacht het idee dat ze keihard is verlopen.



Zaterdag 3 Juni 2006
23.00-5.00 uur
Entree 12,-

Line-up:
Lucien Foort 4hr set
Dunca de la Funk
MC Gee

www.lucienfoort.com
www.duncadelafunk.com
www.bnn.nl/los

Club Rotterdam
Wilhelminakade 699
Kop van Zuid-Rotterdam
www.club-rotterdam.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws