Roger Sanchez

Partyscene Redactie | 24 mei 2006
headlines

Het bekijken van de video van Roger is erg simpel. Check de filmplayer op de homepage (eerst even de commerciële boodschap voorbij laten komen), en druk vervolgens op "start movie" en Roger Sanchez spreekt tot je! Hieronder zie je waar je de filmplayer vindt op de homepage...

Roger Sanchez

Roger Sanchez komt op 2 juni naar Nederland voor Release Yourself in de Maassilo (Now&Wow) in Rotterdam. Op deze editie van Release Yourself zal de Now (grote zaal) volledig in het teken staan van Roger Sanchez. Vanaf begin tot eind (7 uur lang!) staat "the S-man" achter de draaitafels om zijn zomerse sound de zaal in te slingeren.

De Superwow (kleine zaal) wordt ingevuld door Tom Stephan a.k.a. mr. Superchumbo die ook in Nederland geen onbekende is. Zo was hij o.a. te bewonderen op Dancevalley, Extrema en Everybody. De Nederlandse dj's Stef Vrolijk en Lucien Foort zullen hem vergezellen en ervoor zorgen dat ook in de tweede zaal niemand tekort zal komen. In de kelder staan Billy the klit en Hitmeister D met hun eclectische sounds.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws