Levensgrote poster van jezelf

Partyscene Redactie | 25 mei 2006
headlines

Op zaterdag 27 mei kun je in de Haagse Bluf in het centrum van de Hofstad je als een echt model laten stylen, opmaken en vervolgens op de foto.

Polaroid of Poster heet het opvallende mode event dat in Den Haag wordt gehouden. In een openluchtstudie zullen de modellen gestyled worden door niemand minder dan Odette Simons. Odette Simons is onder andere bekend als interieurstyliste van televisie, verder werkt ze al jaren als modestyliste voor allerlei tijdschriften en glossy’s. Op zaterdag zal ze samen met fotograaf Pablo Delfos haar mening geven over gemaakte polaroids van de kandidaten.

Haagse BlufPablo is een Haagse fotograaf en fotografeerde onder meer voor Heineken, Oxbow en Quick. Samen met Odette werkt hj al zes jaar voor Nederlandse glossy’s en tijdschriften.

Maar wat houdt dit event nou precies is? Wat gaat er zaterdag gebeuren in de Haagse Bluf. Het idee is dat er van de modellen polaroids worden gemaakt. De modellen worden dus gestyled door Odette en de polaroids geschoten door Pablo. Bovendien worden de modellen gekleed in kleding van meer dan twintig modezaken in Den Haag, die aan dit event meedoen.

Uiteindelijk zullen Odette en Pablo een aantal modellen uitkiezen aan de hand van hun polaroids en van deze modellen zullen gigantische posters worden gemaakt.

De posters zullen vervolgens een week lang in en rond het winkelgebied van de Haagse Bluf hangen.

Dus ben jij een model in spe, maar heb je nog niet het lef of de kans gehad om je er mee bezig te houden, dan is dit je kans! Misschien hang jij straks wel in de binnenstad van Den Haag.

Klik voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws