Ortel Dunya Festival

Partyscene Redactie | 26 mei 2006
headlines

Aanstaande zondag staat het Park bij de Euromast in Rotterdam bol van verschillende culturen, wereld muziek, poëzie en verhalen. Het 29ste Ortel Dunya Festival.

Dunya Festival

Ortel Dunya Festival is hét wereld podiumkunstenfestival van Nederland. Veel bijzondere artiesten, jonge talenten uit alle uithoeken van de wereld, grote namen op het gebied van wereldmuziek, maar ook verhalenvertellers en dichters zijn jaarlijks te zien en te horen op het Ortel Dunya festival. Het programma bestaat uit meer dan vijftig optredens verdeeld over zes verschillende podia in het Park bij de Euromast.

Alle mogelijk culturen binnen handbereik, geen verrassing dat het altijd in Rotterdam wordt gehouden. Rotterdam is de meest multiculturele stad van Nederland en daarom een perfecte plek om dit festival het houden.

Je hebt 3 verschillende podia tijdens het festival, Zuid-Amerika, Afrika en Europa - Azië, op deze manier zijn alle continenten met al hun verschillende culturen vertegenwoordigd tijdens dit event. Al voor de 29ste keer wordt dit festival gehouden. En dit jaar ook weer met 50 uur vol muziek en dans, literatuur en muziek uit 32 verschillende culturen.

Heel leuk om de anders zo saaie zondag te spenderen, bovendien…het is gratis! Dat maakt het alleen maar nog aantrekkelijker!

Kijk voor meer info op http://www.dunya.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws