Mei Festival in Wijk aan Zee

Partyscene Redactie | 25 mei 2006
headlines

Van 24 mei tot met 28 mei, is er het Mei Festival in Wijk aan Zee.  Optredens van verschillende Nederlandse bands en artiesten, een hele grote kermis, braderieën en gewoon 5 dagen feest!

Wijk aan ZeeHet Mei Festival in Wijk aan Zee is een heel groot festival vol met optredens van verschillende Nederlandse bands en artiesten. Zo treden onder andere Rob Ronalds, de Nederlandse Blues Brothers, Noa, Ruud Jansen en Band, Milou Bakker en niemand minder dan Robbie Williams op in Wijk aan Zee tijdens het festival. Nou ja, niet te enthousiast worden, want het is de Nederlandse “Robbie Williams”, ach ja, wat dat in mag houden!? Maar het schijnt toch een mooie show te worden, met nummers zoals Let me Entertain You, Rock Dj en Angels. Ach als we het niet met de echte kunnen doen, dan maar een surrogaat Robbie, beter dan niets.

Verder is er een enorme kermis in Wijk aan Zee, een gastoptreden van een Poolse Band en een echte Hollandse Braderie met allemaal kraampjes.

Het blijft natuurlijk gewoon een dorpsfeest, maar ook dorpsfeesten hebben zo hun charmes. Dus voor iedereen die de grote stad even wil ontvluchten is dit dé manier om lekker tot rust te komen tijdens een echt authentiek Wijk aan Zee’s dorpsfeest.

Je kunt voor meer info over de artiesten en het tijdschema kijken op www.meifestival.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws