O\'neill Surf Rumble

Partyscene Redactie | 26 mei 2006
headlines

Vanaf 26 tot met 28 mei is wordt de O’Neill Surf Rumble gehouden. Ook dit jaar zal het event weer in Scheveningen plaats vinden, ter hoogte van de vuurtoren.

De Surf Rumble is een wedstrijd die door SurfBenelux, in samenwerking met O’Neill, wordt georganiseerd. Langs de Nederlandse en Belgische kust zullen 4 surfevenementen worden gehouden om hiermee het golfsurfen in de Benelux te bevorderen.

De wedstrijden zijn voor heren, dames en “grommets” (jonger dan 18 jaar) en de categorieën zijn longboard en shortboard.

Surf RumbleDe eerste wedstrijd wordt het komende weekend in Scheveningen gehouden. In deze wedstrijd zullen de beste surfers uit de Benelux het tegen elkaar opnemen. Behalve uit de Benelux, doen er ook surfers mee uit onder andere Frankrijk, Portugal, Engeland en zelfs Amerika.

De SurfBenelux is opgericht door Michael Schmitz, Nederlands longboard-kampioen. Het doel hiervan was  het bevorderen van het internationale wedstrijdniveau van golfsurfers uit de Benelux. Dit wordt gedaan doormiddel van het organiseren van wedstrijden, zodat enthousiast surfers het tegen elkaar kunnen opnemen en het surfen hiermee naar een hoger niveau wordt getild in de Benelux.

Tijdens de O’neill Surf Rumble kun je behalve genieten van spannende surf wedstrijden, ook genieten van lekkere muziek van verschillende DJ’s en een zomerse surprise act. Ook zullen er surffilms getoond worden, zal er een klimmuur zijn en er worden skatewedstrijden gehouden.

Bovendien kun je lekker loungen op de speciale, door Fatboy, verzorgde loungeplek en kunnen je heerlijke fruitshakes drinken en lekkere hapjes eten.

Weer een rede om een dagje Scheveningen te doen, nou maar hopen dat de zon een beetje doorbreekt, want dat maakt het voor de kijkers toch wel een stuk aantrekkelijker.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws