Vote Syreens

Partyscene Redactie | 24 mei 2006
headlines

Op 23 juni tussen 16.00 en 22.00 zal het HOT Festival op het plein in Den Haag gaan plaatsvinden. Tot 12 juni heb je nog de kans te stemmen op nieuw en onbekend talent.

Het HOT Festival is een jaarlijks terugkomend event op het Plein in Den Haag. Het festival wordt georganiseerd door studenten van de Haagse Hogeschool en het is eigenlijk een zoektocht naar nieuw en nog onbekend talent. Dit jaar alweer het vijfde jaar dat dit zomerse event wordt gehouden. Het heeft een enorm aanbod aan culturele en kunstzinnige acts, heerlijke muziek en zomerse sferen waar de bezoekers van kunnen genieten. Het HOT Festival geeft talent dat nog niet ontdekt is de kans om hun/haar kunsten te laten zien aan alle bezoekers.

SyreensDe muziek van de bands zijn heel gevarieerd, punkrock, funky, rock en pop, alles is mogelijk. Zo spelen op het festival onder andere MICK!, The Getaway en Virtuosa. Behalve de vaste bands is er ook nog de mogelijkheid om te stemmen voor een band. Drie bands strijden tegen elkaar om een plekje op het HOT Festival te veroveren. De strijd gaat tussen 4 mind drive, Syreens en Mostly Harmless.

Onze voorkeur gaat uit naar Syreens, een Haagse band die bestaat uit 6 jonge, leuke en frisse meiden. De muziek van Syreen is funky/soul met een mespuntje rock erin verwerkt een super leuke combi!

Behalve hun eigen nummers, spelen ze heel gevarieerde muziek, van No Doubt tot Lenny Kravitz, van Jamiroquai tot James Brown. Hoe dan ook een leuke en verfrissende band!

Tot 12 juni kan er gestemd worden, dus breng ook je stem uit op deze band, want de meiden van Syreens klinken goed!

Klink HIER om je stem uit te brengen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws