History of House

Partyscene Redactie | 24 mei 2006
headlines

Wie van house muziek houdt, mag zeker niet ontbreken op dit feest in The Sand! Zaterdag 27 mei kun je helemaal los gaan op alle mogelijke stijlen house muziek.

History of HouseDe History of House is niet zomaar een feest, het is een strandfeest. Nou is een strandfeest niet zo bijzonder en lijkt het met dit weer ook niet echt de beste optie voor een avondje stappen. Maar The Sand is een binnenstrand. Ja, dat bestaat tegenwoordig ook.

The Sand valt onder de Amsterdamse Beachsport Organisatie en was sinds 1996 al opzoek naar een geschikte locatie in Amsterdam voor het concept “The Sand”. In 2004 werd het huidige pand ontdekt en vanaf toen, was er The Sand, met haar Indoor Beach events.

Het weer werkt niet altijd mee in Nederland, zeker niet nu, dus dat maakt het natuurlijk zeer aantrekkelijk om een strandfeest te geven, zonder dat er de kans is dat alles in het water valt. Op zaterdag kun je niet alleen genieten van een gezellig strandfeest zonder regen, je kunt bovendien genieten van House muziek vanaf 1988 tot met 1995. Voor ieder wat wilt dus. De hele avond wordt er andere soort muziek gedraaid.

Kaarten kun je bestellen op www.historyofhouse.nl, maar wees er snel bij, want je bent niet de enige die naar The Sand wil op zaterdag 27 mei.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws