Hed Kandi trein stopt wederom in het Paard van Troje

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hed Kandi heeft inmiddels een rijk verleden en is een waar fenomeen geworden in de dancewereld. De Engelse organisatie beschikt over een eigen label, wekelijkse clubavonden op Ibiza, een eigen radioshows en residenties over heel de wereld. Hiermee is Hed Kandi niet meer weg te denken uit het hedendaagse uitgaansleven.

Ook deze editie gaat een regelrechte hit worden. Met de Engelse Wes Clarke en onze enige echte housebelg Tom de Neef achter de tafels is kwaliteit gegarandeerd. Wes Clarke bewees al eerder zijn goede eigenschappen als DJ op een editie van Hed Kandi in het Paard van Troje en dit keer is hij wederom Ready to Rock!

Ook Tom de Neef is veelvuldig in Nederland te aanschouwen. Zo staat hij naast grote namen als Roger Sanchez en Danny Howells en heeft hij een maandelijkse residentie op Franchise in de Escape. Hier steelt hij veelvuldig de show met zijn 5 uur durende sets.



Tijdens de vorige editie ging ook in de kleine zaal het dak eraf. De combinatie Stef Vrolijk en Billy the Klit had veel weg van Bonnie & Clyde in een housejasje en kon met recht zeer dodelijk genoemd worden.

Dit keer worden ze echter vergezeld door de beruchte DJ EJ. Deze wereldberoemdheid van Amsterdam besloot een tijd geleden zijn gevaarlijke hobby van guppievissen in de grachten op een laag pitje te zetten en zich meer te gaan focussen op zijn DJ status buiten Amsterdam.
We hebben je gewaarschuwd, het beest is los!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws