Week van de Zee

Partyscene Redactie | 17 mei 2006
headlines

Zaterdag 20 mei begint de Week van de Zee! Tijdens deze week kun je langs de gehele kust van Nederland allemaal bijzondere dingen doen!

Zaterdag opent de Week van de Zee in de Gemeente Den Helder, wat er op deze dag allemaal te doen is, is nog een mysterie, maar het zou heel leuk moeten worden.

StrandWat voor een dingen er te doen zijn tijdens de Week van de Zee? Ben je een feestbeest, dan is dit event waarschijnlijk niets voor jou. Hou je van kunst, natuur en cultuur, dan moet je zeker even langs een van de kust steden van ons land.

Zo kan je bijvoorbeeld op Texel, zeehonden zien en garnalen vissen, een reis langs de vuurtorens maken. Je kunt zeekajakken of een kwallen expositie bekijken in Zeeland. Een maritieme expositie bekijken of Eiland spotten in Zuid-Holland.

Zoals je ziet genoeg te doen! Wil je meer informatie over de verschillende activiteiten kijk dan op www.weekvandezee.nl .

Want hoewel het misschien een beetje Layed back klinkt kan ook een rustig dagje “zandkorrels van dichtbij bekijken” best leuk zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws