Summerbabe Contest

Partyscene Redactie | 15 juni 2006
headlines

SummerbabeJe kan je vanaf nu hier inschrijven en meedingen naar de felbegeerde titel Summerbabe 2006. Na je inschrijving ga je mee in de voorrondes die je allemaal kan volgen op Summerscene.nl. Hier kan je je stem uitbrengen op de andere kandidaten en word je op de hoogte gehouden van welke dames er uiteindelijk in de 2e editie van Summertime Magazine zullen komen. Uiteindelijk blijven er 8 finalisten over die zichzelf zullen presenteren in een speciale photoshoot in de september editie van Summertime Magazine.

babeDe uiteindelijke winnares zal aan het einde van het seizoen bekend gemaakt worden. Zij wint naast een fantastische, tropische vakantie haar plek op de cover van de volgende Summertime Magazine. Daarnaast krijgt zij een castingpakket met daarin de inschrijving bij De Casting Studio, Dutch Casting Agency en Hollands Glorie Casting, een fashiontest, workshop o.l.v. Jeannette Snik en een Gold abonnement op Casting Magazine. Uiteraard zijn voor de runners up ook uitgebreide prijzen pakketten die het leven een stuk aangenamer maken.

Wij hebben van je nodig 2 foto's, een bodyshot waar je totaal op te zien bent, liefst zomers (bikini, badkleding) en een close up van je gezicht. Na het invoeren van je gegevens en het vrijgeven van je beeldmateriaal t.b.v. de Summerbabe 2006 Contest ga je mee voor de titel. Succes!

Meer info?

http://summerbabe.summerscene.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws