Hogere sferen voor een goeddoel

Partyscene Redactie | 12 mei 2006
headlines

Het reuzerad is altijd leuk, maar meestal heb je het na een rondje wel gezien…Zo leuk is dat uitzicht ook weer niet, het gaat eigenlijk net te langzaam en wat betreft het fozen met elkaar….tja het is het toch net niet.

Het wordt pas echt een uitdaging als je 72 uur lang gaat doordraaien in een reuzenrad. Wie doet dat nou, kun je jezelf afvragen. 6 mensen gaan dit echt doen.

WalibiOp maandag 22 mei in Walibi World gaan, 6 kandidaten zijn geselecteerd om 3 dagen en 3 nachten in het reuzenrad te blijven zitten.

Dit wordt uiteraard niet zomaar gedaan. Deze stunt wordt georganiseerd voor een goeddoel. Namelijk voor de KWF Kankerbestrijding en als aanloop naar het evenement "Waanzinnig Walibi".

Een stunt voor een goeddoel is altijd een mooi gebaar, daarom stroomden de aanmelding ook binnen om mee te mogen draaien. Het aantal mensen dat zich aanmelden was ver boven de verwachtingen.
Op 22 mei zal de stunt om 17.00 van start gaan en zullen de deelnemers, per twee plaats nemen in het rad. Eten en drinken zal het niet aan ontbreken, want Walibi World zal daar wel voor zorgen.

De deelnemers zullen niet de gehele drie dagen aan elkaar overgeleverd zijn, want tijdens de openingstijden van het park, zullen de gasten gewoon gezellig rondjes meedraaien en hopelijk ene donatie doen voor het goede doel.

Laten we nou maar hopen dat de deelnemers het zonder al te veel moeite zullen volhouden en elkaar niet na een halve dag al uit het reuzenrad willen gooien. Of wie weet, misschien ontstaan er nog wel hoge hoogte romances tijdens de nachten in het rad.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws