Scheveningen op Speed!

Partyscene Redactie | 11 mei 2006
headlines

Lekker rustig dagje Scheveningen is altijd leuk, maar sommige mensen willen nou eenmaal MEER en hebben het wel gezien, met lui op het strand liggen. Gelukkig is er SpeedKick.

Wat is Speedkick? Dit is een bedrijf dat rondvaarten regelt voor de Scheveningse kust. Alleen zijn de rondvaarten niet zoals je zou verwacht, de haven uitvaren gaat nog rustig, maar zodra het open water is bereikt gaan alle remmen los en speed je in volle vaart langs de kust.

Met een snelheid van 85 km per uur speed je over het water en de golven, met hele scherpe bochten. Dacht je dat de achtbaan spannend was, dan moet je dit zeker meemaken.

Speedkick

Je vaart op een RIB (of RHIB), dit betekend; Rigid (Hull) Inflatable Boat. Dit is een polyester (harde) romp, gecombineerd met een grote luchtgevulde band, de inflatable tube. Deze combinatie zorgt voor grote stabiliteit en een optimaal drijfvermogen.

Lekker uitwaaien aan de Nederlandse kust, zonder lusteloos op het strand te moeten liggen. Dan is de Speedkick zeker iets voor jou!!! Je kunt je rondvaart boeken op www.speedkick.nl .

Maar vergeet niet…je goed vast te houden!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws