Voor de liefste mama

Partyscene Redactie | 10 mei 2006
headlines

Het is weer bijna zover, de dag van alle moeders is in aantocht. En dan komt elk jaar weer de ham-vraag: “Wat geef ik mijn moeder voor moederdag?”

Een lastige kwestie, maar hier een paar leuke cadeau tips, voor mensen met een goed gevulde portemonnee, maar ook voor degene die het even niet zo breed heeft.

Kuurweekend

Wat dacht je van een heerlijk weekendje kuren voor je moeder, misschien kan je zelfs samen gaan. Lekker een heel weekend ontspannen, gezond eten en je moeder voelt zich als herboren. Kijk op www.thermenenbeauty.nl voor de verschillende thermen in Nederland.Of kijk op www.sanadome.nl, hier heb je alles in één: thermen, restaurant, behandelingen en hotel. Er zijn genoeg speciale moederdag aanbiedingen te vinden.

Sanadome

JWLZ

Zelf sieraden maken is hartstikke in! Geef je moeder een mooi zelf gemaakt sieraad. Je kunt in veel steden al terecht bij meerdere leuke kralenwinkeltjes. Hier kun je alles wat je nodig hebt kopen en ook ideeën op doen. Ben je niet zo creatief…dan kun je haar altijd nog een kant en klare ketting geven.

Lekker Lezen

Wil je een cadeau geven waar ze langer plezier van heeft? Een tijdschrift abonnement is altijd een leuk cadeau, zeker omdat je zo elke kant op kunt. Voor de trendy moeder is er de Elegance of Jackies, voor de keukenprinses de ElleEten, of voor de roddeltante de vertrouwde Story of Privé.

Puccini

Chocolade Hemel

Ieder vrouw houdt van chocola en nog meer van bonbons. In Amsterdam zijn de lekkerste bonbons te koop van heel Nederland. Puccini Bomboni zijn kleine stukjes hemel. Behalve dat de bonbons heerlijk zijn, zijn ze ook nog eens heel groot!

Een cadeau om op te vreten dus. Kijk voor meer info op www.puccinibomboni.nl .

Goede Oude

Omdat we niet allemaal veel centjes te spenderen hebben hier nog een laatste tip. De goede oude zelfgemaakte tekening doet het ook altijd bijzonder goed. Moeders zijn er altijd blij mee en bovendien vinden ze toch alles mooi wat hun kinderen maken, ongeacht de leeftijd.

Tekening

Wat je, jouw liefste mama ook geeft, zorg dat ze er van geniet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws