Zoektocht naar nieuw kite-talent

Partyscene Redactie | 5 mei 2006
headlines

Kite surfers bekijken tijdens een talentenjacht. Aanstaande zondag, 7 mei, vinden de voorrondes van O’Neill Aces plaats.

O’Neill Aces is een zoektocht naar nieuw Nederlands Kite Talent. Kite Surfing is in Nederland heel erg in opkomst. Jong talent komt uit de grond gerezen. Jammer genoeg weten maar weinig jonge kitesurfers een goed sponsorcontract in de wacht te slepen. Dit komt voornamelijk doordat ze niet weten hoe ze hun “skills” moeten ontwikkelen en exploiteren.

Harry Vogelezang

Met O’Neill Aces wil O’Neill in samenwerking met Kitesurf Pro Harry Vogelezang, Happy Sport en Naish, kiters met veel talent een grotere kans geven op een professionele carrière.

Het is niet zomaar een wedstijdje, maar echt een serieuse talentenjacht, met een professionele jury die de deelnemers zal beoordelen op onderandere techniek, behendigheid en stijl, maar ook op talent, inzet, gedrag en doorzettingsvermogen.

In iedere voorronde worden de tien beste deelnemers gekozen om naar de Finale te gaan. De finalisten maken uiteindelijk kans om een reis naar Egypte te winnen. Hier zullen zij onder leiding van Harry Vogelezang kitetraining krijgen, waar ze verschillende nieuwe tricks zullen leren, maar ook zullen leren hoe ze zich kunnen professionaliseren.

Bovendien zal een actiefotografe voor een spetterend portfolio zorgen en verschillende publiecatief in Kitesurf Magazine.

Harry Vogelezang

De finale zal plaats vinden bij The Spot in Zandvoor, de datum is nog onbekend, maar het zal ergens in juni zijn. Wil je alvast een voorproefje dan kun je de kitesurfers zondag in Oostvoorne gaan bewonderen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws