Opening Blijburg aan Zee

Partyscene Redactie | 5 mei 2006
headlines

Met al het lekkere weer van de laatste dagen hebben we allemaal natuurlijk helemaal geen zin meer om te werken en wil iedereen lekker op het strand liggen.

Het wordt ons nog eens extra moeilijk gemaakt als ook de stadsstranden hun deuren opengooien.

Blijburg aan Zee is één van de stadsstranden van Nederland. Het is een café aan het strand van het IJsselmeer. Het staat aan de rand van IJburg in onze hoofdstad, Amsterdam.

Blijburg

Je kunt hier lekker ontbijten en lunchen, maar ook heerlijk dineren. Ze hebben een hele uitgebreide kaart met gerechten. Het leuke is dat ze elke week koken in een thema van een ander land, van Japan tot Argentinië en zelfs de Balkan.

Heb je vandaag nog niets te doen, maar heb je geen zin om helemaal naar de kust van Nederland te moeten reizen? Je hebt geluk, want Blijburg aan Zee heeft vandaag haar opening. Je kunt hier vanaf 15.00 terecht voor een dag van vermaak.

Er zijn allemaal verschillende activiteiten, zoals workshops, theater, maar ook live bands en DJ.s Natuurlijk kun je ook vandaag lekker eten en drinken. De opening duurt tot 03.00, dus genoeg tijd om helemaal los te gaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws