A weekend in Motion

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag wordt voor het eerst een editie georganiseerd in de legendarische club Caf dAnvers te Antwerpen. Op zaterdag zal de Motion-karavaan neerstrijken in het oude en vertrouwde Panama te Amsterdam. A weekend in Motion

De vermaarde Engelse dj Dave Seaman was al eens te gast bij Motion. Dit was n groot vreugdefeest, niet in de laatste plaats voor Dave Seaman himself. Hij heeft zichzelf dan ook nogmaals uitgenodigd, een uitnodiging die Motion als muziek in de oren klonk. Op beide dagen is hij van de partij met zijn sublieme progressieve sound. Onlangs verscheen op het befaamde label Renaissance zijn laatste cd, The Masters Series - Part 7, waarop hij laat horen waarom hij al jarenlang tot de top van de housewereld wordt gerekend.

Een andere dj die op beide edities van de partij is, is Miss Nine. In haar drukke schema van vele wereldwijde gigs met Deep Dish, maakt ze tijd vrij voor haar residency op Motion. Ook de tweede Motion resident, Sem Sonic, zal op beide edities acte de prsence geven. Voor de editie in Amsterdam staan verder oudgediende Dimitri en de Discotwins op het programma. In Antwerpen zal naast Dave Seaman, Miss Nine en Sem Sonic, het electro-duo Herr Arter & Terry Toner aanwezig zijn, evenals Jesse Voorn.



Caf dAnvers te Antwerpen staat al meer dan 15 jaar aan de top van de clubscne in de Benelux. Midden in de rosse buurt van Antwerpen staat de voormalige kerk waar housemuziek in zijn puurste vorm uitgroeide tot het fenomeen dat het nu is. De historie, het decor en de sfeer van deze legendarische club sluiten naadloos aan bij Motion. De aankleding, de visuals (verzorgd door Vision Impossible), de sublieme sound en het entertainment van Motion zullen in Antwerpen volledig tot hun recht komen.

In de voorverkoop kosten kaarten voor Amsterdam 17,50 (excl. fee) en voor Antwerpen
12,50 (excl. fee). Aan de deur is dit respectievelijk 20,- en 15,-. De groepstickets voor 4 personen kosten 60,- in Amsterdam en 40,- in Antwerpen (enkel verkrijgbaar in de voorverkoop). De kaarten zijn te koop via Ticketbox (www.ticketbox.nl), BEEP! (www.beep.nl), FNAC (www.fnac.be) en het Amsterdams Uitburo (www.aub.nl). Voor overige informatie:www.club-motion.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws