Fever pakt weer uit met primeur

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze internationale acts zullen het Leidse publiek verwennen met de beste soulvolle en funky beats.

De eerste editie sinds Fever op grootse wijze haar njarig bestaan vierde is er weer een om van te smullen. Met de ogen op de toekomst gericht pakt de organisatie ditmaal uit met twee exclusieve performances. De artiesten, opkomend binnen de internationale Drum & Bass scne, zijn de sterren van de toekomst.

Hoofdact van de avond is het uit Newcastle afkomstige productietrio Craggz & Parallel Forces. In 2004 tekende de drie bij het gerenommeerde label Valve Recordings van Drum & Bass zwaargewicht Dillinja. Sindsdien heeft het trio de Drum & Bass scne overweldigd met de n na de andere hit, zowel op Valve als hun eigen label Product. Met remixes voor Roni Size, London Elektricity en Marky & Xrs, en zelfs een nummer op de immens populaire game FIFA Street 2, bewees het trio geen eendagsvlieg te zijn.



Dit jaar zal het langverwachte debuutalbum Northern Soul het licht zien en Fever geeft je alvast een voorproef. Verwacht niets dan gestroomlijnde, dikke beats met een soulvolle edge!

Redeyes is een sterk opkomende DJ/producer uit Toulouse, Frankrijk. Hoewel Redeyes nog geen mainstream bekendheid geniet zal 2006 ongetwijfeld de doorbraak van de Fransman betekenen. Onlangs getekend op invloedrijke labels als Bingo, Creative Source, Trouble on Vinyl, en met vele anderen in onderhandeling, is Redeyes als producer goed op weg naar de top.
Als DJ is Redeyes alles behalve een nieuwkomer. Zo draait hij al jaren mee in het Franse clubcircuit en presenteert hij diverse radioshows. Met tevens ervaring op de legendarische Movement avond van V Recordings, reist Redeyes af naar LVC om zijn Nederlandse debuut te maken. Verwacht de nieuwste zomerse sounds en soulvolle beats!

Naast de soulvolle muziek waar Fever bekend om staat, doen de vaste hosts (Lenzman, Scarr en Dan Stezo) er alles aan de andere zintuigen ook te stimuleren. Slicke visuals, exotisch eten, subtiele aromas en vers gemaakte cocktails zijn een aantal van de extras die op het programma staan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws