Zomerse muziek

Partyscene Redactie | 2 mei 2006
headlines

Zin om lekker in de zomerse sferen te komen? Hier alvast een paar lekkere CD’s met hele goede muziek die goede aansluit bij mooi en zonnig weer. Blijft het warme weer nog even uit? Dat mag de pret niet drukken, binnen genieten kan ook! Kleren uit, verwarming aan, cocktail in de hand en het is net of je op Aruba zit…

Juanes – Mi Sangre

Juanes

De nieuwst CD van Juanes is net als de eerste weer één om van te genieten. Nog niet zo lang geleden was Juanes nog vrij onbekend in Nederland, maar na zijn nieuwe nummer “La Camisa negra” is hij niet meer uit de hitlijsten weg te denken!

De Colombiaanse popster Juanes is een opvallende verschijning in de Latino popscene. Juanes neemt de Latino-spirit een stapje verder en combineert de zwoele klanken met krachtige Rock.

Deze bijna onschuldige zanger en band zijn een uitzondering binnen de Latino popscene, Latin rock, maar dan met krachtige Iron Maiden invloeden. Bovendien is het een zanger met charisma en wordt hij bij iedere nummer aantrekkelijker.

Katie Melua – Piece by Piece

De nieuwe Katie Melua rijst ver boven haar debuut album uit. Nog steeds zoetsappig, maar deze keer smaakvoller. Ze schreef meer nummers zelf en gaf ze meer kracht, dit heeft een zeer positief effect gehad op de songs op Piece By Piece. Katie Melua zingt mooier, heeft meer te zeggen en schrijft songs waarmee ze zich moeiteloos weet te onderscheiden van de concurrentie.

Een perfecte CD om in de zomer met een glaasje roze van te genieten.

Katie Melua

Dirty Dancing 2 –Origninal Soundtreck

Dirty DancingDe tweede film is misschien nog wel slapper dan de eerste, maar we blijven hem leuk vinden. Dirty Dancing 2, de latino versie van de eerste, weer met Patrick Swasey, deze keer echter als verouderde dans instructeur. In deze film verhuist een Amerikaans rijkelui dochter samen met haar ouders en zusje naar Cuba in de tijd van de revolutie van Fidel en Che. Hier ontmoet ze een jongen die haar leert te dansen met passie. Dit verhaal nemen we voor lief, want de muziek uit de film is heerlijk. Een goede combinatie van Christina Aquilera, Maya en de oude vertrouwde Latijns-Amerikaanse beats.

Denk aan het nieuwe nummer van Shakira en Wyclef Jean, het origineel is afkomstig van deze CD! Een heerlijk CD om naar te luisteren maar ook om op te dansen op het strand tot de zon ondergaat.

Jack Johnson – Curious George

Een leuke CD om gewoon lekker naar te luisteren. Op de CD staan allemaal vrolijke en liefelijke kinderliedjes. De CD is namelijk de soundtrack van een tekenfilm waarin het aapje George op ontdekkingsreis gaat.

Het mag dan misschien de soundtrack van een kinderfilm zijn, de CD wordt er niet slechter op! Hardstikke leuk om lekker naar te luisteren en even alle gedachten uit je hoofd te zetten.

Jack Johnson

Komtom genoeg lekkere muziek om je zomer goed mee te beginnen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws