Golven op een Slipper

Partyscene Redactie | 28 april 2006
headlines

De mens wordt steeds creatiever. Wat er tegenwoordig wel niet verzonnen wordt om de consument tevreden te houden. Ze meest vreemde dingen zijn er over de toonbank gegaan van bil-liftende spijkerbroeken, afslankende badpakken tot boxershorts met opvulling (van voren?!).

Golf SlipperReef komt nu wel met iets heel bijzonders, de golfslipper. Deze slipper, de Mulligan, is speciaal ontworpen om op de warme dagen comfortabel of de golfcourse en het strand te staan. Maar wat maakt deze slipper dan zo bijzonder kun je jezelf afvragen.

Het voetbed van de slipper is een grasmat en het heeft een zachte, comfortabele ‘golfbal’ als hielkussen. Maar dit is nog niet alles, want deze slipper heeft ook nog eens een houder aan de zijkant zitten waar een TEE met potloodpunt in zit, om de score bij te kunnen houden, en een afneembare balmarker. Op deze manier heb je alles wat je nodig hebt aan je schoen en bovendien zie je er super goed uit, want behalve handig en bijzonder is deze slipper ook nog eens hartstikke stijlvol.

Dus wil je er trendy bijstaan op de golfcourse…zorg dan dat je een paar van deze schatjes in huis haalt. De verkoopprijs van de Mulligan is € 44,95.

Kijk op www.reefdealers.nl om te zien waar je deze slippers bij jou in de buurt kunt kopen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws