Feel the Summer

Partyscene Redactie | 20 april 2006
headlines

Het lijkt nu nog ver weg, maar over een paar weekjes zitten we weer met zijn allen bruin te bakken op de Nederlandse stranden.

Wanneer je langs de Nederlandse stranden loopt zie je dat de strandtenten langzamerhand weer tot leven komen, in de sportschool worden de lichamen afgetraind, bij de zonnebank studio’s de huid bijgekleurd en in de winkels, vol met de zomerkleding, worden de bikini’s aangeschaft.

Geen zomer is compleet zonder een goede gids die je kan leiden naar alle hotspots en events. Daarom zal summerscene je ook deze zomer weer voorzien van alle nodige info over strandfeesten, bijzondere evenementen, zomermode, beachsporten, leuke win acties en al het andere dat met zomer te maken heeft.

Scheveningen

Laat je met summerscene meevoeren naar een wereld vol summerlove, surf-fun, latino-moves, lounge-banken en tropische cocktails. Al weet je het nooit zeker met de Nederlandse zomer, zelfs op de regenachtige dagen kun je de zomer volop leven, indoor beaches, tapas-bars en feesten.

Maak van je zomer een feest, van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht genieten van zon, zee, strand en het goede leven.

Ik wens jullie allemaal de zomer van je leven….LIVE YOUR SUMMER!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws