Pussy Lounge goes AStA

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Locatie is dit keer na 2 eerdere succesvolle edities dit jaar in de Matrixx en Nighttown wederom de Asta in Den Haag. En niet zonder reden: Pussy Lounge blijkt namelijk zeer favoriet onder Hagenezen en bovendien is deze voormalige bioscoop met zijn rode pluche tapijten en donkere nisjes natuurlijk d perfecte setting voor dit erotische concept.

Den Haag is bovendien de hometown van Steve Darkraver Sweet die hoe kan het ook anders als groot pussyliefhebber Pussy Lounge 8 jaar geleden samen met Paul Elstak bedacht en opzette. Anno 2006 hebben de heren de regie nog altijd strak in handen en de kenners weten wat dat betekent, namelijk opnieuw een stampende en vooral errug stomende Pussy Lounge. Oftewel: verwacht weer de lekkerste erotische acts vol vrouwelijk schoon, speciale lasershows, een topsfeer en natuurlijk de hardste beats!

Uiteraard liegt de line up er ook dit keer niet om. Behalve Steve en Paul zullen deze nacht namelijk ookYves, Norman, Stanton en Mike Heart achter de draaitafels kruipen om een mix van de lekkerste classics, early rave, oldschool en jump te draaien! Host is zoals gewoonlijk niemand minder dan MC Ruffian.

Erbij zijn? Kaarten kosten 15 euro en zijn uitsluitend op zaterdag 13 mei te koop aan de deur. Voor meer info over Pussy Lounge surf je naar www.b2s.nl

Line up:
Darkraver
Yves
Norman
Stanton
Mike Heart
Paul Elstak
MC: Ruffian

Algemene informatie:
Naam: Pussy Lounge
Datum: zaterdag 13 mei 2006
Locatie: Asta, Den Haag
Tijd: 23.00 06.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws