Fierce Angels

Partyscene Redactie | 19 april 2006
headlines

Fierce AngelsTijdens het Amsterdam Dance Event 2005 vond al een klein voorproefje plaats van het nieuwe platenlabel Fierce Angels/Tokyo Project in Cineac. Hier werd toen de eerste compilatie cd Tokyo Disco gepresenteerd. Na enkele maanden try-outs te hebben georganiseerd in o.a. Engeland, Brazilië en Rusland is nu Nederland aan de beurt.

Voor Fierce Angels present Tokyo Disco is als locatie gekozen voor de Amsterdamse Powerzone gekozen. Er is inmiddels een contract getekend voor minimaal 4 afleveringen in 2006. De aftrap vind plaats op woensdag 24 mei, de avond voor Hemelvaart. De volgende aflevering een maand later op zaterdag 24 juni.

Mark Doyle: “Een geweldig mooie locatie met vele mogelijkheden om ook het nieuwe showelement van ons nieuwe “Fierce Angels present Tokyo Disco”  evenement goed tot zijn recht te laten komen."

Hij doelt hier op het Mannumission-achtige showspektakel dat speciaal voor Nederland in elkaar is gezet. Hiervoor zijn onlangs in The Powerzone audities voor gehouden. Resultaat van deze auditie: 10 hemelse engeltjes.

Meer info over het label vind je op www.fierceangels.com

Hier het interview dat Partyscene eerder had met Mike van Loon en hier het gesprek met Mark Doyle.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws