Queensday Special: Misstress Barbara @ Poema (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Marco Carola, Justin Berkovi, Jay Denham, Pounding Grooves en Paco Osuna komen langs in de Drieharingstraat. Daar kunnen we zaterdag 29 april de ongekroonde koningin van de techno nog bij optellen: Misstress Barbara!

Waar deze Canadese van Italiaanse afkomst doorgaans op festivals of grote evenementen als Awakenings te zien is, staat zij op deze Koninginnedag voor het eerst in bijna 18 maanden weer in een Nederlandse club, ter ere van de presentatie van haar nieuwe CD Come With Me. Driedubbel feest dus!


Mistress Barbara...

Barbara Bonfiglio aka Misstress Barbara begon op haar 12de fanatiek te drummen, maar verwisselde haar drumstokken in 1994 voor een paar draaitafels en een mixer. Dit bleek een goede keuze: twaalf jaar later heeft ze werkelijk de hele wereld afgereisd en veroverd, in elke vette club gestaan, en opgetreden met groten van de aarde als Carl Cox, Richie Hawtin en Sven Vath. Haar DJ-sets hebben zich altijd gekenmerkt door harde beats met jazz- en latin-invloeden, maar net als vele anderen ontwikkelt Misstress Barbara zich in rap tempo. We kunnen daarom nog best eens voor een verrassing komen te staan.

De avond wordt geopend door Jason Shae. Deze jongeling is misschien beter bekend als 25 procent van de knotsgekke en uiterst talentvolle live-act Jason & the Argonauts die al vaker in de Poema te zien waren. Hiernaast is Jason echter ook een begenadigd plaatjesdraaier, iets wat hij deze avond zeker niet onder stoelen of banken zal steken.

Ook Pinxt is weer van de partij met zijn rollende techno. Deze sympathieke resident heeft binnen korte tijd naam gemaakt met vette sets in Utrecht en omstreken, en wordt door de Poema crowd inmiddels bijna letterlijk op handen gedragen!

Kaarten voor de avond zijn voor 12,50 euro in de voorverkoop te halen via TicketBox (www.ticketbox.nl), en kosten 17,50 euro aan de deur. En we maken weer optimaal gebruik van onze ruime openingstijden: van 23.00 tot 07.00 gaan we los!

Datum: Zaterdag 29 april 2006
Line-up: Misstress Barbara (can), Pinxt, Jason Shae
Openingstijden: 23.00-07.00
Entre: VVK Ticketbox: 12,50 / Deur: 17,50

POEMA
Drieharingstraat 22
3511BJ Utrecht

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws