Reng Deng Deng The Evil Joker Bang

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het feest zal wederom plaatsvinden in de Bobs te Uitgeest. Dit maal zal de avond niet in het teken staan van een verjaardag van een dj, maar de line-up zal minstens zo interessant zijn als de vorige editie.

Thema
Deze editie is gekozen voor een thema gerelateerd aan de Joker/Las Vegas-achtige sfeer met natuurlijk een Hardcore tintje. Men kan dus verwachten dat organisatie Cyndium dit weer op geheel eigen wijze zal uitbeelden door middel van de aankleding.

Areas
Wederom zullen zowel de Bobs als de Planet in gebruik genomen worden om zo twee areas te creren. In beiden areas zal een zo correct mogelijk verloop van hard naar nog harder gemaakt worden. De main area zal een zeer divers karakter hebben met verschillende grote namen uit de scene. De tweede area zal het er hoofdzakelijk nog een stukje harder aan toe gaan en hier is gekozen voor een battle area om het in zijn geheel nog interessanter te maken. Alle djs en live-acts zullen zich hier dus van hun beste kant laten zien.

Het geluid zal in beiden areas overigens aangesterkt ten opzichte van vorige keer om zo de Bobs nog meer op zijn grondvesten te doen schudden.

Kaartverkoop
De voorverkoop zal ditmaal via zowel Ticketbox als diversen voorverkoopadressen lopen. Deze adressen en andere informatie vind je op: www.cyndium.com. De vorige editie bleek overduidelijk dat er genoeg animo is dus er wordt aangeraden je kaartje tijdig in de voorverkoop aan te schaffen.



Line-up

Area 1:

Catcan - Ophidian Lady Dana Darkraver - Vince vs. Vinyl Junk - Dione - D-Passion

Area 2:

Drokz vs. Akira - Celoy vs. Darkcontroller - Viruz vs. Proto-X - Smurf vs. Noizefucker The Sneiterheadz vs. Bouncemasters - Lunatic & Miss Hysteria Sequence & Ominous.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws