Hardcore Asylum presents.Outbreak

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maar niets is minder waar, want dit zijn juist de moment dat het geluid en het geweld zich voorbereid en opmaakt voor een enorme knal en zich uit zijn schild breekt, ook wel een Outbreak genoemt.

Op 6 Mei 2006 kan Purmerend zich opmaken voor deze geweldige vertoning. Na het daverende geluid van alle bevrijdingsfestivals de dag er voor, zal 6 mei de gehele dag in stilte en rust door gebracht worden om weer even op adem te komen, maar dan om 22:00 barst het geweld in De Doele met volle overgaven los. Zeven uur lang zullen de beste artiesten uit de hele wereld hun kunsten komen vertonen om een echte Outbreak neer te zetten.

Er is nog moeite nog tijd bespaart om het beste van stal te halen. Uit Itali zal de grote underground held Unexist zijn kunsten komen vertonen om het grootste industrile geweld uit alle speakers te laten blazen. Uit Amerika zijn de heren van AZ Hardcore Junkies overgehaald om te tonen hoe men in Amerika weer bezig is de Hardcore groot te maken. De vaste mannen CIK, Mayhem en KORE zullen Amerika vertegenwoordigen in Purmerend.
Naast al dit geweld zijn ook de artiesten DJ Vince, Lunatic & Miss Hysteria, Nosferatu en Endymion er bij gehaald om de Outbreak met grof geweld te tonen.

In zaal 1 zullen zij versterkt worden door 2 krachtige girls die hun mannetje wel staan, Rhose en Marlice zullen beide afzonderlijk tonnen dat ook vrouwen in deze wereld thuis horen en dat het geweld aan geluid hun op het lijf geschreven is.
Laser Chaser zal het industrile geschut versterken. Deze artiest is op de goeie weg met een paar grote boekingen in het buitenland in de afgelopen maanden, en zijn BlackHammer label wat in Mei gelanceerd wordt.
In zaal 2 zullen de Amerikanen het dak er af blazen samen met vele opkomende artiesten uit de stal van Hardcore Asylum.



De line-up:
Zaal 1:

Unexist(ITA)
Endymion
Nosferatu
Vince
Lunatic & Miss Hysteria
Laser Chaser
Marlice
Rhose

Zaal 2:
Mayhem AZ(USA)
CIK(USA)
KORE(USA)
The RingMaster
Hellboy
Tumbler
Ultimate-R
Isolater
Mizzor

De voorverkoop is inmiddels goed van start gegaan en kosten slechts 13,50 (excl. Fee).
De voorverkoop vind plaats bij alle Music Store filialen. (www.musicstore.nl)
Wil je Outbreak niet missen, haal dan je kaartje in de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen. Zorg echter wel dat je vr 02:00 binnen bent, op last van gemeente Purmerend zullen er na dit tijdstip geen mensen meer worden binnengelaten.

Watch out, because Hardcore Asylum brings you a massive.Outbreak!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws