Dimitri en Don Diablo op Rocking Housemusic

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

DJs Dimitri en Don Diablo zetten de ene na de andere knallende plaat op de draaitafel en zullen ervoor zorgen dat je geen moment rust krijgt

DJ Dimitri gaat al een aantal decennia mee als DJ en nog steeds kan hij zich rekenen tot de absolute Nederlandse en zelfs wereldtop. In 1990 begint hij zijn eigen clubavond in de Amsterdamse RoXY. Door zijn soulvolle housesound maakt hij indruk op internationale sterren als Derrick May & Carl Craig en vliegt de hele wereld over met zijn platenkoffer. In 1996 behaalt Dimitri de achtste plaats in Muzik Magazine's DJ of the Year competitie. Vorig jaar bracht hij de mix compilatie The History of House uit, een overzicht van de begintijd van house. Tijdens zijn sets in clubs komen dan ook nog steeds die goede oude klassiekers voorbij.

Don Diablo is van vele markten thuis. Dat toont hij ook in zijn DJ-sets die zelden onder n noemer te vangen zijn. Achter de draaitafels heeft hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd met zijn eigenzinnige niet in een hokje te plaatsen draaistijl, naar eigen zeggen een fusie tussen techno, funk, electro, trance & breaks. Vooral in Engeland loopt men met hem weg en hij draaide voor alle gerenommeerde organisaties in clubs en op festivals als Gatecrasher, Godskitchen, Creamfields, Ministry of Sound en Turnmills. In eigen land betrad Don Diablo eveneens de grote podia, te weten Dance Valley, Extrema Outdoor, Impulz, Lovefields en Innercity.

Je zult worden opgewarmd door (bijna resident) DJ Zom. Zom heeft al een aantal keer gedraaid in de Boerderij en heeft nog nooit teleurgesteld.

Rocking Housemusic!
Zaterdag 15 april 2006
DJs Dimitri, Don Diablo, Zom
Aanvang 23 uur 04.30 uur

Toegang 7,50 (vvk) / 10,- (avondkassa)
Voorverkoop bij Ticketbox, Party Point & Cotton Company

Locatie: Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws