Het dak gaat eraf bij de Love Boat

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tijd om op zoek te gaan naar de ware liefde om daar in de toekomst een eigen nest mee te bouwen. Waar kan dit beter dan tijdens de vijfde editie van DD&L Date, Dance & Love. De Love Boat vaart zaterdag 6 mei weer over de prachtige Maas. Tussen 21:00 uur en 01:00 uur kun je dansen, sjansen, eten en drinken met 175 andere vrijgezellen en Love Captain Jack!

De natuur heeft de liefde gevonden, want de lammetjes lopen al in de wei en de vogels zingen hun mooiste lied. Nu de singles van Nederland nog! Na de vier succesvolle edities is er besloten de Love Boat maandelijks te laten varen. Zaterdag 6 mei is het weer zover, dan gaat het dak eraf! Letterlijk, want het buitenterras gaat open en je kan, misschien wel samen met je nieuwe liefde, gaan genieten van een mooie zonsondergang en fonkelende sterren al varend over door de havens van Rotterdam.



Ook deze keer is er genoeg ruimte om de liefde op te zoeken. Laat een leuk bericht achter voor je potentile nestpartner op het datingbord of doe mee aan een razendsnelle speeddatesessie met Love Captain Jack. Geniet van de heerlijke lentelucht op het buitendek of ga terug in de tijd en dans op de geweldige 70's & 80s muziek gedraaid door de gezelligste DJ van Rotterdam, DJ Bootsy Paul. Voetjes van de vloer en dansen tot je erbij neervalt, het dak moet er af!

Het wordt weer een gezellig, romantisch en sfeervol feest, zonder bijbedoelingen en met een grote knipoog. Geef je dus snel op voor DD&L. Kaarten kosten 17,50 en zijn te bestellen via www.jmr.nl of 010-4331300.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws