AstArring Johan Gielen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 15 april is de beurt aan alweer zo'n naam uit de DJ Top 100 van de wereld: Johan Gielen.

Johan is natuurlijk al jaren n van de meest geboekte DJ's ter wereld en sinds zijn nieuwe platencontract bij Black Hole Recordings is hij ook als producer weer helemaal terug. Zijn nieuwe album zal binnenkort verschijnen op zijn "Tunes for you"-label. Veel wil Johan nog niet kwijt over het nieuwe album maar hij kan wel alvast vertellen dat het album geen puur trance-album zal worden. "Dat is precies wat ik wil. Mensen hebben mij al snel in het trance-hoekje ingedeeld maar eigenlijk draait Johan Gielen door de jaren heen van alles."

Wat hij daarmee bedoelt hoor je deze avond in AStA. Zorg dat je het niet mist want naast de zogenaamde "grote namen" verandert er ook qua aankleding en entertainment vl de komende maanden!

Een van Nederlands bekendste DJs is natuurlijk Johan Gielen. Deze sympathieke Nederlander/ Belg was al jaren populair in Japan voordat hij in Nederland doorbrak.



Johan Gielen is vooral bekend als DJ. Nummer 28 van de wereldtop (volgens de gezaghebbende DJ Mag lijst) en nummer 12 van Nederland (de Nederlandse Dutch DJ Award). Hij ontbreekt op geen enkel groot evenement. Dit jaar liet hij nog overtuigend een volgepakte mainstage op Trance Energy zien waarom juist hij Mister Trance Energy is met een hoog gewaardeerde, energieke set.

Vooral door zijn ijzersterke producties samen met Svenson is zijn ster de laatste jaren gestegen. Voorbeelden zijn de Trance Energy-themas die het duo geproduceerd heeft: The Beauty of Silence, Twisted en We know what you did. Ook als Airscape en Balaeric Bill hebben zij diverse hits gescoord. Johan Gielen draait trance en hardtrance en treedt over heel de wereld op.
Wie wil deze topper niet missen?! Dat hoeft ook niet want 15 april zal hij AStA vereren met een SOLO set!

Open: 23.00-05.00
Entree: 10,-
8,- voor AStA members

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws