Famous Queensday presents Sasha

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bij een speciale dag hoort natuurlijk een speciale FAMOUS! Op zaterdag 29 April zal de verjaardag van onze eigen prinses Juliana gevierd worden als nooit tevoren en wanneer deze Koninginnedag voor jou niet lang genoeg kan duren heeft Famous daar de ideale oplossing voor bedacht. Na lang niet meer in ons kleine kikkerlandje te zijn geweest zal niemand minder dan; Sasha, Engeland even verruilen voor Amsterdam om de Panama op zn kop te zetten.

Alexander Coe, beter bekend als Sasha, geboren in Wales maar woonachtig in Manchester wordt wereldwijd gezien als een fenomeen. Mede dankzij samenwerking met o.a. zijn engelse collega; John Digweed, waarmee hij in zijn carrire diverse mix albums heeft opgenomen, en andere grootheden als James Holden en Junkie XL genoot Sasha al snel internationale erkenning. Ook zijn eerste clubhit Higher Ground en zijn optredens in de wereldberoemde club Renaissance heeft eraan bijgedragen dat Sasha al snel op de wereldwijde kaart stond. Hij heeft met zijn clubby / progressive stijl iets in handen wat andere DJ s niet hebben en staat daarmee garant voor een sensatie in de Panama.

Maar ook de held van iedere Zweed; StoneBridge zal hier zijn steentje aan bijdragen. Stone is op het moment druk bezig om remixen voor zijn eigen label StoneyBoy te maken. Zo is Sweetest Taboo van Stephanie B een van zijn laatste en tevens zeer succesvolle remix projecten. Maar ook zijn tourschema liegt er niet om! Stone vliegt op het moment de hele wereld rond en staat in de grootste clubs ter wereld. Daarom kunnen we er ons dus ook extra op verheugen dat hij aankomende Famous zijn echte Housy-Style in de Panama tentoon komt spreiden.

Met deze twee top DJ s kan Famous eigenlijk natuurlijk al niet meer stuk maar omdat we voor deze gelegenheid echt willen uitpakken hebben we ook Ariaan Olieroock & Peter Kriek, ofwel The 16 Bit Lolitas aan de line up toegevoegd! Deze twee mannen, afkomstig uit New York maar wonend in onze eigen hoofdstad, zijn hard aan de weg aan het timmeren. Na het snel achter elkaar uitbrengen van verschillende releases als; Take my Life, Put it In en Trading Places zijn The 16 Bit s nu bezig aan hun eerste artiesten album die halverwege dit jaar in de vorm van een dubbel CD zal verschijnen.

Verder zullen de steeds populairder wordende DJ Franklin, ElSandro en Maykel het feest compleet maken. Zij zullen met hun unieke progressive House sound voornamelijk in de studio te vinden zijn en hebben eerder bewezen in staat te zijn het publiek op hun hand te krijgen!

Kaarten Voorverkoop: 25,-
Voorverkoop: AUB Ticketshop (leidseplein / hoek marnixstraat Amsterdam), Spoiled (leidsestr.26),

Outland (Zeedijk 22)
Kaarten deur: 30,- Panama is open vanaf 21:00 uur
Panama: Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws