Label Lo-Fi Stereo 8 april te gast in 11

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Lo-Fi Stereo is begonnen met het doel de meer edgy tracks uit te brengen die niet thuishoorden op Stir15, het andere label van oprichter, dj en producer C-Rock. Te gast zijn twee artiesten uit de Lo-Fi Stereo vijver.

C-Rock (Cocoonclub/Lo-Fi Stereo, Frankfurt)
De in 72 geboren Christian Rindermann wordt gezien als n van de frontmannen van de nieuwe Duitse house movement en wordt in een adem genoemd met namen als Ata (Playhouse, Robert Johnson) en Dixon (Weekend club, Sonar Kollektiv). Mid jaren 90 werkte C-Rock samen met Ricardo Villalobos en was dit duo verantwoordelijk voor een reeks onvergetelijke clubnachten. De populaire Chileens-Duitse dj/producer bracht een track uit op Lo-Fi Stereo, net als die andere in Duitsland woonachtige Chilenen Pier Bucci en Luciano (aka Monne Automne). Tegenwoordig is hij resident in Sven Vths Cocoonclub die in 2004 van start ging en waar hij de programmering doet van de kleine zaal met zijn going deeper avond waarin hij een breed scala aan house, disco, classics en eigentijdse techno laat horen.


Renato Figoli (Lo-Fi Stereo, Cagliari)

De live sets van deze uit Sardini afkomstige producer spreken erg tot te verbeelding. Figoli probeert hierin altijd een balans te vinden tussen zijn instinct en zijn streven om technisch perfect te zijn. 2005 was voor Renato een belangrijk jaar, alleen al de impact van zijn release Ocho al Puma - uitgebracht op Gumpton Recordings - was enorm. Zijn sound: een specifiek geluid dat de sterkste elementen van minimal, house en techno samenvoegt tot een prikkelend geheel.

C-Rock en Renato Figoli worden op 8 april ondersteund door de in Amsterdam woonachtige Chileense dj Marcelo Umaa en de Engelse Joe Rickard. De beelden worden verzorgt door Brian McKenna (Sandberg Instituut).

Zaterdag_8 april
Lo-Fi Stereo
Live: Renato Figoli (Lo-Fi Stereo, Cagliari)
DJs C-Rock (Cocoonclub/Lo-Fi Stereo, Frankfurt), Marcello Umaa & Joe Rickard | VJ Brian McKenna
Entre 10 euro | 11_ben_je_zelf pashouders 8 euro
www.lofi-stereo.de

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws