Tweede editie SushsiSamba

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de succesvolle kick-off van SushiSamba van 24 maart jl. in de Thalia Lounge in Rotterdam (zie fotos op www.sushisamba.nl), is de tweede editie op 22 april in de trendy uitgaansgelegenheid VAKZUID in het Olympisch Stadion in Amsterdam. SushsiSamba is een nieuw innovatief concept waarbij de rode draad de samensmelting is van de 2 werelddelen Azi en Zuid-Amerika.
De entertainment en entourage zullen tijdens deze avond geheel in het teken staan van de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur, met al hun charmes, warmte, en mystiek. dit zal extra worden weergegeven in het muziekthema en de muziekstijl. De muziek op deze avond bestaat uit atinhouse/soulfullhouse/urbaneclectic en Latin with a little touch of Asian flavour.

DJs die wij hiervoor benaderd hebben zijn o.a. Roog, D-Rashid, Groo-Vin, Gregor Salto, Melle Mel, Sir Edward, Don Diablo, Mauri en meer. Onze doelgroep is de partyminded experimenting, thrillseeking stylish and supersexy partyfreak van 21 jaar en ouder, die houdt van dansen, leuke mensen en een goede sfeer.



SushiSamba is een regelmatig terugkerend concept gehouden over 4 verschillende locaties in, of rondom de 4 grote steden in de randstad met als afsluiting van het jaar een groot eindfeest.

De DJs op deze avond zijn o.a. D-Rashid, Groo-Vin, Melly Mel, Mea Culpa en in de bovenste zaal waar voornamelijk salsa, merengue en eclectic wordt gedraaid MixMaster J.Net als de werelddelen die dit feest vertegenwoordigd zullen er ook veel verrassingen te verwachten zijn.

VakZuid opent 22 april zijn deuren om 23.00u wees op tijd en koop je kaart in de voorverkoop want vol=vol.

Datum : zaterdag 22 april
Tijd : 23.00-tot bam
Plaats : VakZuid, Olympisch Stadion 35 Amsterdam
Vvk : 15,-
Vvk @ : Rotterdam-Velvet, Sister Moon, Lijfstijl. Den Haag-Rhythm Import. Amsterdam-Rhythm Import. Breda-Magik

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws